Prednosti niskoenergetske montažne kuće

Danas, s toliko mnogo mogućnosti za gradnju, teško je odabrati koja je prava za vas i vašu obitelj. Dok provodite istraživanje o svom budućem domu, njegovoj izgradnji, dok se pitate klasična gradnja ili montažna kuća, dok u google upisujete i pokušavate saznate sve o značenju riječi niskoenergetska montažna kuća, pokušat ćemo vam odgovoriti i dati nekoliko razloga zašto se danas bez ikakvog straha možete odlučiti za montažnu kuću. Naravno, Partas niskoenergetsku montažnu kuću.

Prije svega skratit ćete si muke dugotrajne izgradnje. Energetski učinkoviti i štedljivi vaš niskoenergetski montažni dom bi bio proizveden u komadima te isporučen i sastavljen na licu mjesta kako vi sami odredite, a spajaju se po principu lastavičjeg repa.

Konstrukcija niskoenergetskih montažnih kuća je lamelirano drvo. Takva građa od lameliranog drveta najbolje je što je trenutno dostupno na tržištu iz nekoliko razloga. Lamelirano drvo ima veće mehaničke karakteristike (čvrstoće i modul elastičnosti), stabilne dimenzije (drvo se ne vitoperi i ne puca), veće poprečne presjeke i dužine nego piljeno drvo te drvo ima vlažnost do 15% što je sukladno propisu za drvene konstrukcije (prema propisu za drvene konstrukcije maksimalna dopuštena vlažnost drva koja se ugrađuje u konstrukciju je 20 %).

Isocell celuloza kojom se pune Partas niskoenergetske montažne kuće djeluje zimi poput kaputa na vašoj kući, a ljeti poput klime. Isocell štiti vaš dom od nametnika, djeluje kao zvučna izolacija, ekološki je prihvatljiv i najbolji izbor kada je u pitanju gorivost materijala prema svim trenutno dostupnim istraživanjima.

Niskoenergetske montažne kuće možete prilagoditi vašim željama, a jednako su otporne na sve vremenske uvijete, prilike i neprilike poput kuća klasične gradnje. Tehnologija je daleko otišla naprijed, a mi smo istraživanju niskoenergetskih montažnih kuća posvetili deset godina kako bismo vam danas mogli ponuditi samo najbolju tehnologiju i način izgradnje.