Niskoenergetske montažne kuće

Montažne kuće su zaista kuće budućnosti, no problem je što ljudi najčešće imaju krive pretpostavke o njima. One su trajne, kvalitetne, jeftine, te niskoenergetske i ekološki prihvatljive. Uza sve to rok izgradnje je kratak i nema neplaniranih troškova.

Cijena i termin useljenja su fiksni

Izgradnja montažne kuće daje vlasniku veliku pouzdanost planiranja. Termini se zbog industrijske montaže mogu sigurno održati. Kod gradnje Partas niskoenergetske montažne kuće se i ugovorno garantira fiksna cijena. Nepredviđena poskupljenja, primjerice zbog lošeg vremena ne postoje.

Brzo u vlastitu kuću

Vrijeme izgradnje moderne montažne kuće je vrlo kratka: Od sklapanja ugovora o proizvodnji, pa do useljenja u pravilu prođe 2 mjeseca. Kada dođu elementi iz tvornice na gradilište tada je kostur kuće obično izgrađen u jednom danu, uključujući i zatvoreni krov. Vrijeme sušenja nije potrebno kao kod uobičajenih konvencionalnih gradnji. Unutarnja izgradnja treba tada samo još par mjeseci kako bi omogućila brzo useljenje. Brzo vrijeme gradnje ušteđuje novac jer drži jako kratko opterećenje kroz najam i kamate. Kraće vrijeme izgradnje montažnih kuća osigurava i da ne dođe do komplikacija prilikom izgradnje koje se dešavaju tijekom standardnog oblika gradnje, te samim time onemogućuju bilo kakva poskupljenja.

Sve dolazi iz jednog izvora

Onaj tko želi graditi taj treba i snažnog partnera: mnogi vlasnici nemaju vremena niti stručnog znanja da se brinu o financiranju kuće, potrebnoj građevinskoj dozvoli, pronalasku odgovarajućeg zemljišta te o pojedinom alatu na gradilištu. Mi pomažemo vlasnicima pri izvršavanju tih zadataka i time omogućujemo da izgradnja postane opuštajuća prilika. Kod montaže dolaze sve usluge iz jednog izvora a mi vam osiguravamo ukupnu brigu oko izgradnje. Vlasniku stoje na raspolaganju sve dogovorene usluge.

Pouzdani nadzor kvalitete gradnje

Onaj tko se odluči za Partas niskoenergetske montažne kuće taj se može osloniti na izvedbu gradnje visokog standarda. Čak i industrijska proizvodnja izbjegava pogreške: vanjski zidovi, unutarnji zidovi i stropovi se rade u suhoj radionici pod kontroliranim uvjetima. Elementi gradnje se spremaju na suho mjesto, prevoze se na gradilište zaštićeni od kiše i tamo se brže bolje postavljaju. Partas stvara elemenate gradnje u radionici i sastavljanje kuće na gradilištu.

Montažne kuće su energetski štedljive kuće

Montažne kuće su poznate po svojoj izvrsnoj toplinskoj izolaciji. S jedne strane je to zbog fizičkih svojstva prirodnog građevinskog drva, s druge strane je to zbog inteligentne konstrukcije. U zidovima je ugrađeno nekoliko slojeva visoko učinkovitog izolacijskog materijala.

Vijek trajanja

Partas niskoenergetske montažne kuće mogu isto kao i konvencionalno izgrađene kuće doseći vijek trajanja više od 100 godina.