PARTAS ZIMSKA AKCIJA

Dolazi vrijeme u kojem računi za grijanje dosežu plafone, a novinski naslovi ulijevaju nam sve veću nelagodu. Hoćemo li se i čime grijati?!

No, uz PARTAS niskoenergetske montažne kuće nema zime!

UZ KUPNJU PARTAS KUĆE DIPMEX DIZALICE TOPLINE GRATIS

Svim našim kupcima nudimo GRATIS kompletan strojarski projekt kao i dobavu, ugradnju i puštanje u rad DIMPLEX dizalice topline uz razvod podnog grijanja.

DIMPLEX dizalicom topline rješavamo vam kompletno grijanje, hlađenje i potrošnu toplu vodu unutar vašega doma.

Je li toplinska pumpa (DIMPLEX dizalica topline) koja koristi zrak prava za mene?

Toplinske pumpe s izvorom zraka sve su popularnije.

Potreban vam je prostor izvan vašeg doma gdje se toplinska pumpa može postaviti na tlo. Jedinici je potrebno dovoljno prostora oko sebe za dobar protok zraka. Sunčano mjesto je idealno.

Uz DIMPLEX dizalicu topline ugrađujemo vam i 300 l bojler tople vode.

Cilindri za dizalice topline obično su nešto veći nego za normalne sustave grijanja jer ćete vodu pohranjivati ​​na nešto nižim temperaturama, stoga je morate skladištiti više. Sustavi izvora zraka također trebaju međuspremnik, ali Dimplex sustav ga pametno uklapa u cilindar tople vode, tako da nije potreban dodatni prostor.

Budući da toplinske pumpe s izvorom zraka najbolje rade kada proizvode toplinu na nižoj temperaturi od tradicionalnih bojlera, bitno je da vaš dom bude dobro izoliran da bi sustav grijanja mogao učinkovito raditi. Uz PARTAS niskoenergetske montažne kuće to nije upitno, jer naše su kuće energetski učinkovite.

Građa lameliranog drveta, iso cell celuloza kojom punimo vanjske zidove, gutex paneli od drvenih vlakana, stolarija VEKA profila sa šest komora ključne su stvari koje vašu kuću čine kvalitetnijom, sigurnijom i energetski učinkovitijom.

Kada na to dodate toplinsku pumpu imate gotovo zaokruženu cjelinu učinkovitosti uz korištenje obnovljivog izvora energije. U ovom slučaju DIMPLEX dizalica topline koristi zrak kao izvor topline.

Toplinske pumpe (DIMPLEX dizalice topline) potpuno su isplative, a kada vam ih netko daje gratis ne trebate dvojiti.

Toplinske pumpe s izvorom zraka mogu bolje raditi sa niskotemperaturnim sustavima grijanja, kao što je podno grijanje i upravo zato uvijek uz dizalicu topline nudimo i ugrađujemo vam i podno grijanje.

Možete li uopće zamisliti da vam je toplo, a na zidovima vam ne vise radijatori? Zvuči nestvarno dobro, ali je i te kako moguće.

Povećajte životni komfor i izaberite kvalitetu i pouzdanost.

*Akcija vrijedi do isteka zaliha.