Partas priča

Svaka priča započinje prvim korakom i upravo je tako započela i naša. Kažu – malim koracima do velikih rezultata. Zašto je to točno i zašto je to jedino ispravno? Otkrit ćemo vam kroz ovaj tekst upoznajući vas s nama.

Partas niskoenergetske montažne kuće nisu se dogodile iz ideje za zgrtanjem bogatstva već iz ideje za prenošenjem znanja, dijeljenjem komfora i kvalitete života do kojih smo i sami teško došli. Kada kažemo teško to znači da smo izgubili tonu živaca, nekoliko kilograma, a u potrazi za kvalitetnim načinom gradnje, još kvalitetnijim materijalom na našem tržištu zaradili smo i podosta sijedih.

Prilikom gradnje vlastitog obiteljskog doma susreli smo se sa brojnim manjkavostima izvođača na našem i okolnim tržištima i bilo razočarani ponudom materijala za izgradnju niskoenergetskih montažnih kuća.

Kada gradite svoj dom onda želite da on bude onakav kakvim ste ga upravo vi zamislili. Da to bude kvalitetna niskoenergetska montažna kuća koja će vama I vašoj obitelji služiti, a ne kojoj ćete zbog brojnih manjkavosti i nedostataka vi služiti.

Kako smo već imali tvrtku Solar Lektus, specijaliziranu za projekte energetske učinkovitosti i obnovljivih izvora energije bacilli smo se u potragu za najboljim sustavima gradnje, najboljom građom i malo po malo, uzimajući ono najbolje što se trenutno može pronaći na tržištu – od lameliranog drveta do celuloze kao zaštite I izolacije u vašim zidovima – razvili smo Partas, tvrtku koja će vam ponuditi i izgraditi krov po vašoj mjeri. Baš poput onoga koji smo sebi izgradili po našoj i zaključili da to trebamo ponuditi i ostalima.

Vratimo se na kratko na početak ove priče – malim koracima do velikih rezultata. Prvo smo izgradili vlastitu kuću od istih materijala koje danas nudimo i vama, a tek smo onda naš proizvod u vidu Partas niskoenergetskih montažnih kuća stavili na tržište. Strpljenje i ljubav – dvije su stvari koje nas od početka vode kroz našu Partas avanturu. Strpljenje da ne grabimo prekrupnim koracima, da uvijek uzmemo samo onoliko projekata koje možemo izvesti po svim standardima kvalitete i ljubav koja se očituje kroz posao koji radimo i sreća koju vi izmamite na naša lica kada vidimo vaše zadovoljstvo vašim Partas niskoenergetskim montažnim kućama.