Zašto odabrati Partas

Izgradnja

Izgradnja montažnih kuća u pravilu traje dva mjeseca. Takva brzina se postiže tvorničkom izgradnjom unaprijed definiranih dijelova, koji se potom dostavljaju na gradilište i sastavljaju. Dijelove nije moguće sastaviti osobno, već je potrebno stručno znanje i poseban alat. Vrijeme sastavljanja kuće na gradilištu je, ovisno o modelu kuće, od jednog pa do tek par dana. To znači da nepovoljne vremenske prilike nemaju utjecaj na rok izgradnje i nema dodatnih nepredviđenih troškova.

Niskoenergetski standard

Niskoenergetske kuće troše puno manje energije za zagrijavanje i hlađenje prostora od standardnih kuća. Tu razinu učinkovitosti pruža korištenje najmodernijih materijala i posebne tehnike spajanja. Također, zidovi su tanji pa time omogućuju i bolje iskorištavanje prostora.

Rok trajnosti

Suprotno vladajućoj stigmi, montažne kuće su izuzetno kvalitetne i građene su da traju. Dijelovi su proizvedeni pod posebnim uvjetima, te prolaze intenzivna testiranja kvalitete što osigurava dug vijek trajanja. Montažne kuće su zaživjele u pedesetim godinama prošlog stoljeća, te se upravo te prve kuće često spominju kao dokaz kvalitete pošto su u uporabi i dan danas. Njihova tehnologija u međuvremenu je višestruko napredovala, tako da sa sigurnošću možemo reći da moderne montažne kuće imaju još dulji vijek trajanja.

Zašto montažne kuće nisu popularnije?

Montažne kuće su doživjele prvu široku uporabu za vrijeme drugog svjetskog rata kada su se gradile kao privremeno sklonište za ljude koji su ostali bez krova nad glavom. To su bile kuće kojima je u prvom planu bilo da budu što jeftinije i što prije gotove, a kvaliteta je pala u drugi plan. Nadalje, te iste kuće su ostale u upotrebi i desetljećima dulje nego što je bilo prvotno zamišljeno. Naravno, počeli su se javljati problemi, te je oko montažnih kuća nastala stigma koje se do danas nisu uspjeli osloboditi.

Zašto baš Partas?

Ako ste već istražili montažne kuće sigurno ste vidjeli brojne prednosti istih nad tradicionalnom gradnjom, ali i pronašli neke mane. Kao mane najčešće se spominju potreba preciznog rukovanja sa objektima velikih dimenzija, veliki troškovi prijevoza gotovih dijelova iz tvornice do gradilišta, te smanjeni rok trajanja i ostali problemi uzrokovani lošim spajanjem elemenata.
Naša stručnost i iskustvo garancija su kvalitete našeg krajnjeg proizvoda, svakoj kući pristupamo kao da je naša i barem dva puta provjeravamo da li je sve savršeno sastavljeno. Materijali koje koristimo daleko su najkvalitetniji na tržištu, a o čemu svjedoče brojna testiranja provedena na materijalima koje ugrađujemo poput onih protupotresnih. Partas tim nudi individualan pristup i s nama uvijek dobivate vrijednost više.